A szoftverfejelesztés és marketing tevékenységeinkhez a következő kapcsolódó szolgáltatásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Tanácsadás

Amennyiben még nem rajzolódott ki pontosan az elképzelés, mindenképpen javasoljuk Önnek, hogy vegye igénybe szoftvertanácsadásunkat, mely az első alkalommal ingyenes.

Üzleti elemzés

  1. "A programozó olyan gép amely a rózssaszín álmokat szoftverré alakítja."
  2. Szoftvert csak precíz követelmények alapján lehet készíteni.

Az ügyfelünknek dolga hogy elképzelésével megkeressen minket, a mienk pedig hogy addig kérdezzünk amíg ebből pontos, dokumentált követelményspecifikáció lesz - olyan amelyre alapozható egy szerződés és hatékony kivitelezés.

Tesztelés

Minden éppen elkészült szoftver tele van hibákkal, hiányosságokkal illetve az előre nem látható szempontok mindig utólag derülnek ki. Jórészt rögtön a használatbavételkor, vagy csak jóval az után. Ahhoz hogy ez ne így legyen muszáj alaposan átvizsgálni a szoftver minden egyes funkcióját, minden egyes lehetséges változó körülmény mellett. Erre nem alkalmas sem az ügyfél sem a szoftver fejlesztését végző személy.

Cégünk tesztelésben jártas tagjai végzik a módszeres tesztelést - szükség esetén külső teszt közösség bevonásával.

Üzemeltetés

Megbízható üzemeltetőnél szeretné tudni elkészített szoftverét? El akarja kerülni a fölösleges köröket a tárhelyszolgálató és a fejlesztő cég között?

Szervereinken tárhelyet, számítási kapacitást és hálózati sávszélességet biztosítunk az ön alkalmazása számára. Szoftvereinket ingyenesen kihelyezzük saját szerevereinkre és azokat havidíjas konstrukcióban üzemeltetjük.

Szerver bérlet

Alkalamzása számra vagy más üzleti célra (pl. levelező szerver) közvetlen virtuális szerver bérletre is lehetőség van.

VPS 256 VPS 384 VPS 512 VPS 768 VPS 1024 VPS 1536 VPS 2048
RAM 256 MB 384 MB 512 MB 768 MB 1024 MB 1536 MB 2048 MB
Merevlemez 10 GB 15 GB 20 GB 30 GB 40 GB 50 GB 60 GB
Havi díj 2 000 Ft 3 000 Ft 4 000 Ft 6 000 Ft 8 000 Ft 10 000 Ft 12 000 Ft
Éves díj 20 000 Ft 30 000 Ft 40 000 Ft 60 000 Ft 80 000 Ft 100 000 Ft 120 000 Ft

Domain regisztráció

Alkalamzása számra vagy más üzleti célra (pl. levelező szerver) elvégezzük a kíván domain nevek bejegyzésével kapcsolatos ügyintézést. Új domain bejegyzésének díja nettó 3,000. Ft + ÁFA. A domain fenntartásának ideje .hu domainek esetében 2 év, .eu, .com, .net és .org domainek esetében 1 év.

Karbantartás

Az átadás után felmerülő igények, hibák, vagy épp modernizáció kivitelezése.

Optimalizáció

Növekvő forgalma miatt túl meredeken emelkednek üzemeltetési költségei? A terebélyesedő tartalom miatt lassuló rendszere egyre használhatatlanabb? Rendszerét teljesítményelemzésnek vetjük alá, megkeressük és eltávolítjuk a szűk keresztmetszeteket, vagy javaslatot teszünk a rendszer átalakítására.

Terméktámogatás

Segítünk önnek, alkalmazottainak, illetve a termék felhasználóinak megoldani a szoftver használata során felmerülő problémákat.

Szoftverhonosítás

Alkalmazásainkat mindig nemzetközi támogatással készítjük, vagyis ezek honosítása a megfelelő eszközökkel akár az ügyfél által is elvégezhető. A támogatható nyelvek számának csak a rendelkezésre álló tolmácsok tudása szab határt.

Vállaljuk továbbá angol, magyar és orosz nyelvű szoftverek kivitelezését, illetve bizonyos feltételeknek megfelelő külső szoftverek honosítását.

Nem tud dönteni milyen típusú alkalmazást szeretne? Tudjon meg többet cégünk széleskörű választékáról!

  • Egyedi szoftver ötletéhez keres kivitelezőt?
  • Nem talál problémájára kész szoftveres megoldást a piacon?
  • Új, eredeti, netán teljesen extrém ötletéhez nem talál kivitelezőt?
  • Van egy elképzelése, de nem tudja pontosan milyen szoftver készüljön ebből?

Hogyan bonyolítjuk le fejlesztési projektjeinket? Tudjon meg többet!

Nyerjen betekintést a cégünknél alkalmazott technológiákba.