Alkalmazásainkat elsősorban C, C++, Java és Python nyelven fejlesztjük Windows és Linux alá.

Állandóan keressük a leghatékonyabb technikákat, előszeretettel kisérletezünk a legújabb technológiákkal és eszközökkel. Új programozási nyelvek tanulása - sőt, kifejlesztése - a hobbiaijnk közé tartozik.

Nem idegen tőlünk a ma már szinte egzotikusnak számító "klasszikus" nyelvek, mint pl. Lisp, Prolog, FORTH ismerete. Ugyan ezek alkamazását technológiai okoból kerüljük, a gondolkodásunk és a szemléletmódunk sokoldalúságát rendkívül fontosnak tartjuk.

Runtin feladataink kivetelezése során előszeretettel építünk az elméleti számítástudomány eredményeire. Alapvetőnek tekintjük a algoritmuselmélet, a bonyolultságelmélet, az automataelmélet, és a gráfelmélet bizonyos elemeinek, pl. veremautomaták és az adatfolyam gépek, stb. alkalmazását.

Munkánk során kizárólag szabad szoftvereket használunk, és ebben ügyfeleinket is támogatjuk. Szervereinken és munkaállomásainkon és beágyazott alkalmazásainkban a Linux valamilyen változata fut, többnyire Debian, Ubuntu vagy Gentoo.

Cégünk stratégiájának alapja a sokoldalú és hordozható alaprendszerünk kölönféle módokon történő alkalmazása. Visszatérő megoldásainkat igyekszünk egy gondosan kidolgozott ujrahasznosítható modulrendszer formájában hadrendbe állítani.

Kapcsolatfelvétel »

Nem tud dönteni milyen típusú alkalmazást szeretne? Tudjon meg többet cégünk széleskörű választékáról!

  • Egyedi szoftver ötletéhez keres kivitelezőt?
  • Nem talál problémájára kész szoftveres megoldást a piacon?
  • Új, eredeti, netán teljesen extrém ötletéhez nem talál kivitelezőt?
  • Van egy elképzelése, de nem tudja pontosan milyen szoftver készüljön ebből?