Rengeteg esetben fordulhat elő egy cégnél, hogy valamilyen problémát vagy frappáns ötletet egy jó szoftverrel könnyedén meg lehetne oldani. Az esetek egy részében, amikor valamilyen tipikus igényről van szó, találni is a piacon kiforrott, kedvező árú – sőt nem ritkán ingyenes – megoldásokat.

Ugyanakkor gyakori az az eset, amikor annyira egyedi vagy cég specifikus igényről van szó, hogy a piacon még esély sincs hasonló terméket találni. Ez utóbbi esetben érdemes egyedi szoftver fejlesztésébe kezdeni, melynek első lépése mindig az adott igény, illetve elképzelés minél alaposabb körbejárása kell legyen. A második pedig a megfelelő tapasztalattal rendelkező fejlesztők megkeresése, akik nem csak képesek átlátni az adott problémát, hanem lehetőleg képesek az ügyfél nyelvén megvitatni azt.

Mi nem csak segíteni tudunk Önnek a feladat felmérésében, hanem a szoftvereinket – a széleskörű informatikai tapasztalat mellett – emberközpontú szemlélettel közelítjük meg és üzleti szempontból is átgondoljuk.

Tisztában vagyunk tehát azzal, hogy még egy tetszőlegesen magasröptű informatikai rendszerben is a legfontosabb szereplő az ember marad, méghozzá az informatika „bugyraiban” járatlan hétköznapi felhasználó, aki szeretné mindennapi teendőit a lehető legkevesebb fejfájdító bosszúsággal elvégezni. Üzleti szempontból pedig átlátjuk, hogy az ügyfelünk szeretne – az egyedi fejlesztés eredendően magasabb fajlagos költsége mellett is – kézzel fogható hasznot kovácsolni a szoftver nyújtotta előnyökből. Úgy hisszük hogy a megfelelően megválasztott, jól megfogalmazott üzleti, termelési, ügyviteli, automatizálási stb. problémákra megfelelő szakértelemmel tervezett, kivitelezett, tesztelt és üzemeltetett szoftver megoldásainkkal mindez nem csak teljesíthető, hanem busásan megtérül mindaz a befektetett rengeteg energia és figyelem, amely minden ilyen jellegű fejlesztés sikerének a záloga.

Egy jó szoftver nem csak működik, hanem könnyen használható, látványos és eléri üzleti célját.

Az ügyfeleinkkel való kapcsolatunk alapja a kölcsönös bizalom, nyitottság, és a minél bővebb folyamatos kommunikáció. Meggyőződésünk hogy a technika, az üzlet, sőt a társadalom szempontjainak ütközésekor keletkező problémákat csakis együttműködéssel és párbeszéddel lehet megoldani.

Amennyiben üzleti, marketing, dizájn és programozási téren egyaránt tapasztalt szakemberekből álló céggel szeretné kiviteleztetni szoftverét keressen fel minket és vegye igénybe ingyenes szoftvertanácsadásunkat.

Kapcsolatfelvétel »
  • Egyedi szoftver ötletéhez keres kivitelezőt?
  • Nem talál problémájára kész szoftveres megoldást a piacon?
  • Új, eredeti, netán teljesen extrém ötletéhez nem talál kivitelezőt?
  • Van egy elképzelése, de nem tudja pontosan milyen szoftver készüljön ebből?

Nem tud dönteni milyen típusú alkalmazást szeretne? Tudjon meg többet cégünk széleskörű választékáról!

Hogyan bonyolítjuk le fejlesztési projektjeinket? Tudjon meg többet!

Nyerjen betekintést a cégünknél alkalmazott technológiákba.